Tango Argentino El Eje

Tango en coaching

Coaching in de partnerrelatie

In een relatie spelen dezelfde thema’s als bij de tango. Daarom is tangodansen heel geschikt om ingesleten gedragspatronen van partners te herkennen en te veranderen.

Wie in de relatie initiatieven neemt, zoals een weekendje weg plannen of oppas regelen zal mogelijk een voorkeur hebben te leiden. Wie oogenschijnlijk volgt "schat, is de oppas al geregeld?" kan toch 'stiekum' de leiding hebben... Dat kan tot irritatie leiden of verwarring in de relatie. Als we tijdens de interactie op de dansvloer de patronen herkennen en erbij stil gaan staan leidt dit tot bewustwording. Vervolgens gaan we onderzoeken wat de andere mogelijkheden kunnen zijn, waardoor er gedrags- en interactieveranderingen kunnen plaatsvinden.

Corina heeft in haar dagelijks leven een haptotherapie praktijk en heeft de opleiding Danstherapie gevolgd aan ArtEZ conservatorium te Enschede. "Doordat ik zowel haptotherapeut als danstherapeut ben, ben ik er goed in geworden om de taal van het lichaam te herkennen. Juist omdat tango een geïmproviseerde dans is, kan ik daaraan duidelijk relatiepatronen aflezen. Ik zal mijn waarnemingen voorleggen en vragen of deze herkenbaar zijn."

Op de dansvloer zien we terug wat zich in het echte leven afspeelt. Als jij en jouw partner belangstelling hebben voor tangocoaching, neem dan contact met ons op. We maken dan een afspraak voor individuele coachingssessies voor jullie als koppel.

De locatie voor de coaching kan verschillen: ofwel in de praktijkruimte voor haptotherapie, de dagen en tijden zijn dan flexibel af te spreken. Ofwel op de vrijdagavond in de Gruitpoort. Het tijdstip is dan van 18.15 tot 19.15 uur.

Kosten voor de tangocoaching in de partnerrelatie zijn € 80,- per sessie.

Bij sommige ziektekosten verzekeraars zijn de kosten via een aanvullende verzekering gedeeltelijk te declareren.

 

Case Foto's

tangoeleje-1
tangoeleje-3
tangoeleje-4
tangoeleje-5
tangoeleje-6
tangoeleje-7
tangoeleje
img2240